Kolorowy pasek
Godło, Herb, Logo
Logo Biuletyn Informacji Publicznej

Biuletyn Informacji Publicznej
Starostwo Powiatowe w Krotoszynie

Kolorowy pasek

Zawiadomienie o wszczęciu post.obora-Szczotka.Dąbrowa

Krotoszyn,dn.14.04.2005 r.

STAROSTA KROTOSZYŃSKI
ul. 56 Pułku Piechoty Wlkp 10
63-700 Krotoszyn


ArB – 7351/156/2005

ZAWIADOMIENIE
o wszczęciu postępowania



     Starosta Krotoszyński, zgodnie z art 19, 31,32 ustawy z dnia 27.04.2001r., - Prawo ochrony środowiska ( Dz.U. z 2001 r., nr 62, poz.627 z p. zm.) , oraz art . 61 , ustawy z dnia 16.06.1960r., Kodeks Postępowania Administracyjnego (Dz. U. Nr 98, poz 1071), zawiadamia o wszczęciu postępowania na wniosek P. Marii i Piotra Szczotki, zm. Dąbrowa 64 , gm. Rozdrażew, z dnia 05.04. 2005r., w sprawie wydania pozwolenia na budowę


BUDYNKU INWENTARSKIEGO -OBORY
wraz z infrastrukturą – płytą gnojową i zbiornikiem na gnojowicę
w Dąbrowie 64, gm. Rozdrażew, dz. nr 267


Wniosek o wydanie decyzji – pozwolenia na budowę budynku inwentarskiego- obory wraz infrastrukturą w Dąbrowie 64, gm. Rozdrażew zamieszczono w publicznie dostępnym wykazie.

     W terminie 21 dni od daty niniejszego zawiadomienia można w tut. Starostwie
( ul. 56 Pułku Piechoty Wlkp nr 10, pokój nr 9, I piętro), zapoznać się z projektem i raportem oddziaływania inwestycji na środowisko, oraz zgłosić ewentualne uwagi i wnioski.
Brak złożenia w w/w terminie zarzutów spowoduje utratę prawa do ich późniejszego podnoszenia.


1.a/a(Ł.R.)

Metadane

Data utworzenia:(brak danych)
Wprowadził do systemu:
Data wprowadzenia:2005-04-15 08:04:39
Opublikował:(brak danych)
Data publikacji:2005-04-15 08:04:39
Ostatnia zmiana:2010-05-10 23:23:24
Ilość wyświetleń:707

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Zamknij